«وال » بزرگترین جانور دریایی است. این جانور را در اغلب دریاها از قطب گرفته تا خط استوا می توان یافت . وال هایی که در آب های سرد به سر می برند معمولا در زمستان به طرف آب های گرم مهاجرت می کنند . وال ها پستاندارند و نوزاد خود را با شیر تغذیه می کنند . آن ها مجبورند برای نفس کشیدن نزدیک سطح آب حرکت کنند و نمی توانند بیش از یک ساعت در زیر آب بمانند . وزن یک وال بالغ به بیش از 30 تن و طول بدنش به 30 متر می رسد .
در اواخر دهه ی 1960 میلادی شکار بی رویه ی وال ها که به منظور استفاده از چربی بدنشان انجام می شود موجب کاهش تعداد آن ها شد.

ممنونم از توجه شما به این مطلب![]()
